mandag 3. desember 2007

Ei travel uke

Det har vert lite blogging fre denna kanten på ei stund no. Beklager for det. Men ej har det travelt. Veldig travelt. Nokke som ej egentlig e glad for. Da blir det lita tid til å tenke. Men no har ej altså satt meg ned. Mandag er fridagen min.

Ka har skjedd siste uka?

Lordag-->Barneprosjekt på Fokus. Etter det dro heile teamet på Garden City. Da ej kom dit følte ej at ej va på en anna planet. Det kunne likegodt vert rike Norge. Dei har alt der: Kino, Bowling, butikka osv. Vi skulle ha bibelgruppe ilag der. Ej hadde opplegget på kameraet mitt, men batteriet sa plutselig stopp. Blei altsa ikkje heilt ferdig. Vi avrunda kvelden med bowling. En Norsk kveld, kan man vel sei.

Søndagà Ej va på Gudstjeneste i ei kirke som hete KPC. Den holder til i et rom på nasojnalstadion. Skal ikkje legge skjul på at valget på å dra hit, var på grunna i noe anna en selve Gudstjenesten. . Stadion e stor. Har kapasitet på 40000 tilskuere. Gressmatta var strøken. Ej tok med meg et gresstrå derfra.

Mandagà--> Min studiedag, men ej va ikkje så gira å å lese så mye. Ej va passasjer med en gutt, som spilte på et storlag her i nærheten. Dei e faktisk i øverste divisjonen her nede. Ej sa at ej spilte fotball, og det blei til at ej fikk være med han på trening. Dei hadde spilt kamp dagen før, så vi spilte ikkje mye fotball. Det va løping, og teknikkøvelsa. Ej må ha sett vilt sliten ut, for ej fikk minst ti spørsmål som det her:

--> Are you tired?
-->Have you eaten today?

Jeje, slik e det å være hvit i et land der omtrent alle e svarte.

Tirsdagà En vanvittig dag. Ej va først på kontoret til kl 3 om dagen, så skulle ej ha Disipelship med en person. Disipelship går ut på at vi skal hjelpe dei til å vokse som kristne. Ganske utfordrende, men ej syns det e spennende. Ej asvslutta kvelden med to bibelgruppe. Da hadde ej verdt vekke fra huset i 16 tima. Ej trodde det va sjukt, men det e vanlig her nede. Verdtsforeldra våre drar tidlig om morningen, og e ofte ikke hjemme før ni om kvelden.

Onsdagà--> Har starta ei fotballgruppe på universitetet. Vi var 15 stk der på Onsdag. Vi hadde det supert. Studentane e midt i examensperioden, så det e bra å få rørt på haudet.


Fredag feira vi bursdagen til en venn av oss. Han hete Robert, og gikk på Hald i fjord. Fikk merke litt av virkeligheten til barn her, da vi satt på en resturang. Den lille ungen ville selge oss ei gammel badevekt, men blei jage vekk av betjeninga. Dei piska han med en sykkelås.

Chogm er ferdig. Vi merka ikkje så mye, bortsett fra at det va lite folk i byen om kvelden. Det va Publick holidag, og mange satt hjemme å så dronninga på tv.


Alice og Sam sin en maned gamle gutt. Sam e lederen var.
Peter og Daniel. Dei bor i huset til Sam. Dei hjelpe til med husarbeidet. Kjempefolk!Unga pa barneprosjektet.

5 kommentarer:

gerdrod@gmail.com sa...

Du opplever så utrolig mye. Rart å se deg sammen med de nye vennene dine. Misunner deg nesten...Mamma

palmakristin sa...

hlrest ut som om du he de utruli spennande der nede! håe alt står bra til me dej :)

Ingebjørg sa...

Så spennende å følge med hvordan du har det. Flott å se bilder også. Tenker ofte på deg!

Kay Amund sa...

Savna Uganda når ej ser slike bilde!
Nyt tida du he der!

å huska at du gjer en kjempe jobb:)

Aina Marie sa...

veldig kjekt å lese det du skriver. Høres ut som om dere har fullpakkede dager.

Med ønske om alt godt videre i oppholdet! Og en fortsatt velsignet advent til tross for lite norsk julestemning.