tirsdag 18. september 2007

Hjemreisehelg

Forandringe e vel det som gjør livet spennende å leve. På grunn av at Uganda e rammet av den verste flommen på mange tiår, har ej og Eirik blitt flytta fra Lira i Nord-Uganda, til hovedstaden Kampala. Flommen har ødelagt diverse veifobindelse ned til Lira. Ej syns det e litt dumt, og litt bra. Vi bor nå nærmere den kvinnlige delen av team Uganda. I tilegg bor det to jente fra Act Now i Kampala. Det sosiale livet vårt får dermed flere norske impulsa. Nokke som e positivt. Ei og Eirik skal jobbe på et anna universitet, enn det jentene skal. Vi skal også være med på et barneprosjekt i lag med Inger Johanne, og Margrethe.

Denne helga hadde vi hjemreise helg. Utrolig konge å sjå folk igjen. Fredag spilte ej fotball i Strandahallen med Vestborg folka. Seinere på kvelden råna vi i bil. Lørdag va Cathrine, Arne, Pk, Asbjørn å ej på Bowling. Ej vant over Asbjørn, så han måtte kjøpe is til meg. Godt fornøyd:)
Etterpå va det sosial sammenkomst opp me tanta te Asbjørn. Tanta va der altså ikkje. Konge!

Søndag dro ej og Cathrine hjem til meg. Mamma sin hjemmelaga Pizza stod på menyen. Den va god.

Mandag stod ej opp kl 4 om natta. Tok fly 06.15. Godt fornøyd med at ej klarte å stå opp. I Oslo traff ej resten av Fokus gjengen. Vi besøkte Lags kontoret, og fredskorpset. Deretter dro Kjetil, Vegard og ej på Bowling. Vinneren skulle få gratis Pizza. Høyt niva på konkuransen. Vegard fikk 254 på to runda, mens ej fikk 250. Et surt tap, men fornøyd med ny pers.

Takk for ei bra helg!

Ps: Veit at bilda ikkje har nokken sammenheng me teksten!

2 kommentarer:

palmakristin sa...

bra du hadde ei go helg :) va kjekt å sjå dej ijen!

Janki sa...

jedda:)sjekt å sjå dokke å!