onsdag 5. september 2007

3 uker til avreise


Tiden mot avreise nærmer seg. Derfor passer det med litt info herfra. Siste uka har gått fort. Veldig fort. Jeg lærer mye nyttig hver dag. Kanskje mer nyttig enn jeg har lært noen gang før. I går lærte vi om Hiv Aids, og hvilke konsekvenser det for. Fattigdom fører til Aids, samtidig som man kan si at Aids fører til Aids. Uten medisiner, og informasjon sprer sykdommen seg raskt.

Ellers var Cathrine på besøk i helga. Utrolig uppmuntrende. Ho kjørte 16 tima vær vei for å komme hit. Imponert!

Som en del av opplegget her på Hald, skal vi drive en del informasjonsarbeid. Jeg skal ti dager til Nord- Norge neste sommer. Jeg har aldri verdt i Nord- Norge før, så det blir stas!

Tre uke til goodby Mandal, og Helo Lira i nord Uganda. Jeg gler meg til å endelig sitte på flyet, selv om det blir trist å forlate folk her hjemme. Jeg og Eirik får mest sannsynlig språkkurs i Lira! Skulle gjerne sagt hva språket heter, men må ærlig inrømme at det vet jeg ikke!

Ellers vil jeg benytte anledninga til å Gratulere Pappa med gårsdagen!

4 kommentarer:

Maria sa...

Hei igjen! Det e godt å vertfal ha enn te som e entusiastisk blogger.. mhm.. (blei litt skuffa for at vote`n din e borte ?) jadda, stå på videre å lukka te me lira osv. suns det e litt feigt at eg isje får språkkurs men eg ska prøva å isje la det påvirka blogg-vennskapet vårt. Auf wiedersen:)

Aina Marie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Aina Marie sa...

knallbra!

Håper du gleder deg værre! Gleder meg til å følge dere der nede i Afrikas perle!

Massevis av lykke til!

Janki sa...

Takk for det! Tror ej kommer te å skrive mest på norsk.